воскресенье, 1 февраля 2015 г.

лекція "Захист населення у надзвичайних ситуаціях і ліквідація їх наслідків"

завдання: опрацювати лекційний матеріал, дати визначення "евакуація", "тимчасове розселення громадян". Визначити комплекс заходів, спрямованих на створення і підтримання нормальних умов життя, здоров’я і працездатності людей.

лекція "Надання першої долі карської допомоги потерпілому"


завдання: опрацювати лекційний матеріал, переглянути презентацію, скласти аптечку першої необхідності, підібрати відеоматеріал за темою, підготуватися до практичної роботи (перв'язочний матеріал).

  

3 комментария:

  1. евакуація один з основних способів захисту населення в надзвичайних ситуаціях. В окремих ситуаціях (наприклад, виникнення зон катастрофічного затоплення, тривале радіоактивне забруднення місцевості з густиною вище допустимих та ін.) Цей спосіб є найбільш ефективним способом захисту.

    ОтветитьУдалить
  2. Евакуація — процес виведення населення і життєважливих ресурсів першої необхідності з території можливої загрози від катастрофи чи воєнного конфлікту.

    ОтветитьУдалить
  3. Евакуація це процес виведення населення з місця де є можлива загроза для життя людей (наприклад від воєнного конфлікту)
    Евакуація це
    -Виведення з місцевості, що перебуває під загрозою нападу ворога або стихійного лиха
    -Виведення людей з будівель під час при пожеж, терористичних актів і ін
    -Відведення військ з районів, які вони раніше займали.

    Тимчасове розселення громадян це переміщення людей з одного загрозливого для життя місця у інше місце облаштоване для нормальних умов. Воно передбачає захист людей від загроз. Людей переселяють з наприклад окупованих територій...

    ОтветитьУдалить